JURIDISCH ADVIES

JURIDISCH ADVIES
Hoewel RdT© vindt dat partijen er in veel gevallen meer baat bij hebben om onderling oplossingen te vinden, realiseert RdT© zich ook dat dit niet altijd mogelijk is.
Indien er bij u en/of bij uw conflictpartij(en) geen enkele interesse is om onderling tot oplossingen te komen, staat RdT© u graag bij met juridisch advies.
Naast de eigen juridische kennis beschikt RdT© over een breed netwerk van advocaten en juristen, met elk hun eigen specialisatie. Voor meer informatie, neem gerust contact op met RdT©.
GESPREKSPARTNER
Er zijn van die momenten dat u behoefte hebt om met een onafhankelijk persoon van gedachten te wisselen. Hetzij omdat u een probleem of een conflict hebt, hetzij omdat u een coachend gesprek wenst, een klankbord of iemand om mee te brainstormen.
Ted heeft door zijn ervaring in het oplossen van problemen en door zijn inlevingsvermogen, eerlijkheid en zijn positieve doch reële kijk op het leven, de ingrediënten die nodig zijn om u verder te helpen. Voor meer informatie, neem contact op met Rond de Tafel©.
ROND DE TAFEL MEDIATION & JURIDISCH ADVIES
ted2 website RdT© wordt geleid door mr Ted H.F. Tan LL.M.
Linkedin
Rond de Tafel Mediation & Juridisch Advies
Eendrachtsweg 41 • 3012 LD ROTTERDAM
T: 010 412 06 00 • M: 06 12 16 0587
tan@ronddetafel.nl